onsdag 31. desember 2014

Godt nytt år ⭐️⭐️⭐️2015⭐️⭐️⭐️

2014 har vært et kontrastfylt og travelt år (same procedure as last year)

Som vanlig går jeg på med hele hjertet og full gass i enhver mulighet som dukker opp og teller opp i etterkant. Det har gitt meg noen nye venner, bekjente og kunder (en selger er aldri helt slått av)

Barna mine har blitt enda større og viser god utvikling på flere plan. I år har alle fått helt nyoppussede rom og prosjektet med oppussing fortsetter i 2015. Har også lært meg hvor mine ferdigheter vedrørende oppussing har forbedringspotensiale, men det viktigste er at jeg er i gang. 2015 blir spennende med skolestart for Thorger og forhåpentligvis hans debut på fotballbanen. Jentene Anna og Erle fortsetter i samme takt som tidligere med fotball for Rapid Athene og Melløs skole.

Resultatene på jobb har nok en gang vært gode med noen nye rekorder og glede seg over. Sammenlignet med 2013 landet jeg litt bakpå (kun 2. Plass), så 2015 skal bli et kanonår.

Kjærligheten har uteblitt i 2014, så kanskje det dukker opp noe i 2015. Time will show.

Ønsker med dette alle et riktig godt nytt år og gleder meg til det nye året starter

Beste hilsninger

Trygve

PS. På årets siste dag er det assurandørvær (sol fra skyfri himmel), det er bare å komme seg ut og få tatt årets siste gåtur


Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar