torsdag 1. mars 2012

Er Assurandør i If Skadeforsikring mars 2012

Jeg hadde min siste arbeidsdag som bedriftsrådgiver for Nemi Forsikring 29. februar 2012. Nå rettes 100% fokus på å lykkes som assurandør i det store flotte forsikringsselskapet If Skadeforsikring på Lysaker (hovedkontoret). Mandag 5. mars 2012 gikk startskuddet.

Siden karrierestart i 1999 i Storebrand har egentlig alltid If vært et selskap i nærheten av meg. Halvparten av traineegruppen jeg deltok i forsvant til If da Storebrand skilte ut skadeforsikring. Da jeg senere begynte i Aon Grieg på Lysaker flyttet If naturligvis ditt og ble min nabo på Lysakerlokket. Ringen er dermed sluttet og jeg bretter opp ermene til å skape flotte resultater for If Skadeforsikring.

Telefonnummer 91746162 er fortsatt det samme. E-mailadressen på jobb er tsw@if.no. Alternativt privat trygve@willadssen.no


Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar